Oglasi

nedjelja, 24. prosinca 2017.

ARKAN NAM JE BIO... Ivan Gavrilović ispričao kako je dobio batine - hteli su da ga bace u Dunav!


Gadno vreme.

Denser Ivan Gavrilović devedesetih godina bio je jedan od najpoznatijih pevača na domaćoj javnoj sceni, a kako to obično biva, poznati pevači tog vremena mahom su bili ili u bliskim odnosima sa tadašnjim kriminalnim miljeom.

Ivan je, kako sam kaže, imao dobar odnos sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, dok je zbog Slaviše Pavića Pirketa umalo izgubio glavu.

- Arkan nam je bio svima velika zaštita. Kada je Ceca trebalo da pravi povratnički koncert u "Pioniru", Arkan je zvao Željka Šašića i mene da budemo njeni gosti. Posle toga nas je uzeo u zaštitu i nikada nikakav problem nismo imali - kaže Ivan.

Međutim, od Pirketove ekipe jednom prilikom je dobio takve batine, da je mislio da se neće živ izvući.

- Više puta sam dobijao batine zbog devojaka, a tukao me je i pokojni Pirke. Sećam se te večeri, došao sam u folkoteku "Triton" na Dunavu i odmah sa vrata mi se okači neka devojka na rame - priča Ivan za Kurir.

- Počnemo da se ljubakamo, kada vidim, polako se sužava krug oko mene. Počinje udaranje, a ja ne razumem o čemu se radi. Bilo je žestoko, jedva sam uspeo da se otrgnem i dozovem obezbeđenje. Malo je falilo da me sa terase bace u Dunav. Ispostavilo se da su me tukli zbog Pirketove devojke, koja je htela da ga napravi ljubomornim. Ona je izazvala tuču, zbog čega je jedan Pirke morao biti ubiven - objašnjava Gavrilović, parafrazirajući repliku Kristijana Golubovića iz filma "Vidimo se u čitulji".
IZVOR(SRBIJA.DANAS)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.