Oglasi

petak, 8. prosinca 2017.

Baka ima 100 GODINA - a i dalje vodi bar, LUMPUJE i ne mari za zdrav život! (VIDEO)


Mari Luiz Virt (100) iz Francuske misterija je ljudima širom sveta. Iako u poznim godinama, Mari izgleda kao da nema više od 70! Pomislili biste da veoma vodi računa o sebi, ali istina o Marinom životu je sasvim drugačija. Naime, Mari je vlasnica bara, redovno lumpuje, a ne vodi ni mnogo računa o tome da se zdravo hrani.

Kako kaže, bar je nasledila od oca koji je preminuo kada je imala 37 godina. Od tada svakog dana vodi računa o ovom ugostiteljskom objektu bez imena.


Bar otvara svakog jutra u 8:15, a sa prvom mušterijom obavezno popije i čašicu brendija. Svakog jutra ustaje u sedam, a neretko ostaje budna i do 2 sata ujutru, što joj ne predstavlja nikakav problem.


"Živim kao neko ko ima 60 godina, obožavam da izlazim i da plešem", kaže Mari.

Osim što voli da popije od sabajle, ova vremešna dama ne bira mnogo ni šta jede. Mari jede veoma začinjenu hranu, a neretko uzima i namirnice koje su čak i onima mlađim od nje strogo zabranjene.

"Ne pijem mleko i jedem sve što ne bi trebalo. Da mi date da biram između majoneza i džema, izabrala bih majonez. Nemam ni malo holesterola!", kaže ova neverovatna gospođa.

Svoju tajnu dugovečnosti ni sama ne zna, pa kaže ''Kako ja da znam zašto sam ovakva kakva jesam? Samo bog može da zna, a on ne priča sa mnom.'
Izvor(srbija.danas)Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.