Oglasi

petak, 8. prosinca 2017.

BAŠ TU GA DOTAKNI: Ovo su 5 najosetljivijih muških EROGENIH ZONA!


I muškarci imaju neka mesta na telu koja ih za vreme stimulacije bacaju u ekstazu. Otkrivamo koja...

Naravno, svima je dobro poznato kako je penis centralna erogena zona svakog muškarca. Međutim, kad bi se stalno i jedino koncentrisali isključivo na to jedno mesto, onda bi seks ubrzo postao jednoličan i dosadan. Zato je dobro upoznati i ostale erogene tačke muškog tela te ih uključiti u vruće igre.

1. F-tačka

"F" tačka je u ovom slučaju kratica za frenulum - tanku kožnu opnu koja spaja kožu i glavić. Ta je tačka izuzetno osetljiva i njeno dodirivanje (najbolje oralnim seksom) izludeće partnera.

2. P-tačka

"P" tačka je zvana i perineum. To je područje između penisa i anusa. Nežni dodiri te tačke dovešće muškarca do vrhunca strasti.

3. Palac

Da, na prvu loptu možda zvuči čudno da je palac muška erogena zona. Zapravo - i nije baš. Ali, ako mu nežno ljubiš prste, pa počneš sisati palac i pri tome ga seksepilno gledaš u oči - ni jedan frajer neće ostati ravnodušan.4. K-tačka

"K" tačka je ovde kratica za križnu kost. Da, i leđa mu mogu pružiti zadovoljstvo, a posebno donji deo. Kako? Pa, tamo se ispod kože nalazi splet živaca povezanih s genitalijama. Istraživanja su pokazala da električna stimulacija križne kosti može čak dovesti muškarca do orgazma. Ako je to tako, zašto mu ne bi priuštili masažu.

5. Glutealni nabor

Donji deo zadnjice izuzetno je osetljivo mesto - toliko da se neki muškarci jako pale na dodir na tom mestu.

Izvor(srbija.danas)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.