Oglasi

subota, 30. prosinca 2017.

Beograđanke otkrivaju: SE*S je najbolji sa ovim horoskopskim znacima!Da li se slažete?
U svim astrološkim procenama, škorpija se navodi kao najsenzualniji znak za kojim svi gube glavu. A šta na to kažu Beograđanke? Kako se koji znak kotira kod njih?

Ivana, jarac u horoskopu: Ne znam šta to ima u njima, ali mene škorpije oduvek privlače. Možda se u drugim stvarima i ne slažemo, ali u krevetu sve ide kao podmazano! A to što kažu da škorpije imaju karakterističan pogled je čista istina, jer ja škorpije upravo po tome prepoznajem i lovim.

Mina, ovan: Ne znam za znak, ali meni je venera u ovnu i najbolji se*s sam imala sa muškarcima koji takođe imaju veneru u ovnu. Takvi ljudi flertuju vrlo otvoreno, a u se*su tačno znaju šta žele. Dakle, meni znak apsolutno nije bitan, imam svoju taktiku za nalaženje sjajnih frajera.

via GIPHY

Sandra, rak: Imala sam dve vage u životu i pamtim ih i dan danas. Muškarac vaga je san svake žene - romantičan je, a ne toliko da bude ljigav, potrudiće se i oko mesta za izlazak, pokupiće vas kolima, ugađati vam i istu takvu atmosferu će preneti i u krevet. Kada jednom probate vage, ne možete da se vratite na prosečne frajere.


Jelena, ribe: Imala sam samo jednog strelca, ali o njemu i dan-danas maštam. Se*s je bio neverovatan. Međutim, ja sam romantična i nežna, a on je umeo da se ne javi danima, pa da se pojavi kada njemu odgovara. Na kraju sam se umorila od tih igrica i digla ruke, ali seks i danas pamtim kao najbolji.


Dragana, blizanci: Uvek ću izabrati vodoliju. Nikada nisam imala maštovitiji seks nego sa njima! Mozak im radi 100 na sat i uvek su spremni za igrice na koje niko drugi ne bi pristao. S njima ljubav može da se vodi i umom. 


Jovana, škorpija: Ja se i posle 20 godina živo sećam svake noći provedene s jednim lavom. Voleli smo se mnogo, pa je i se*s bio čudesan. Nekad strastven, nekad nežan, ali uvek odličan. Znam da je i njemu bilo fenomenalno, a da me pitate zašto smo se rastali... Eh, pa kad bi u surovoj realnosti jedna škorpija i lav mogli zajedno? Samo u krevetu!

 IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.