Oglasi

ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

BIO JE KRALJ ZVEZDARE, CECIN I SINDIN DEČKO I NAJVEĆA FACA U BEOGRADU: Njegov otac je projektovao kupolu na Hramu Svetog Save a ubio ga je njegov maloletni potrčko


Mlad, lep, zgodan, popularan, bogat. Dejan Marjanović Šaban, sin čuvenog arhitekte čije je remek delo kupola na Hramu Svetog Save u Beogradu mogao je biti šta god poželi, ali je ipak odabrao život sa one strane zakona.

Voleo je medije, a novine su stalno bile prepune njegovih fotografija. Uvek su tu bila brza kola, skupa garderoba, egzotične destinacije i zgodne lepe poznate devojke.

Najbolja drugarica mu je bila Mira Škorić, a zabavljao se sa Svetlanom Cecom Veličković i Jelicom Matić Sindi.

U javnosti je predstavljen kao mladi uspešni biznismen koji drži butike i razne druge lokale u gradu. Novine su ga prozvale kraljem Zvezdare. Bio je jedno vreme dobrovoljac u ratu, ali nije voleo o tome da priča.

18. oktobra 1994. godine hitcima iz revolvera ubio ga je njegov maloletni kum Aleksandar Paunovic poznatiji kao "Mali Paun".

Paunović, tada petnaestogodišnjak, pucao je u Marjanovića ispred ulaza u zgradu u kojoj je živeo u Bulevaru revolucije. Sedmog dana posle ubistva Paunović se predao policiji.

Govorilo se po beogradskom podzemlju, da je Mali Paun ubio Šabana samo da bi se pokazao većima od sebe. 

Marjanovićevi prijatelji tvrdili su da je ubistvo bilo naručeno, ali je Paunović na suđenju ispričao da ga je Marjanović maltretirao i primoravao da za njega obavlja neke poslove. Paunovićeva majka tvrdila je da su ti poslovi vezani za prodaju droge.

Nekoliko trenutaka pre ubistva posvađali su se oko revolvera.

Došlo je do otimanja i gušanja, a zatim ubistva. Paun je imao kupljene avionske karte za Ameriku, kako bi napustio Jugoslaviju "dok se vazduh ne pročisti".

Sutradan, policija je saopštila da je uhapsila Milana Radonjića (18) iz Beograda koji se sumnjičio da je pomagao Paunoviću, koji se posle zločina krio po Beograd

Paunović je veče pred ubistvo Dejana Marjanovića pucao na njega dok je ulazio u svoj stan. Tada ga je čekao na stepenicima i kada je žrtva otključavala vrata ispalio je pet, šest hitaca.

Izvor(kurir.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.