Oglasi

subota, 9. prosinca 2017.

DOZLOGRDILO JOJ: Ceca progovorila o aferi sa Šarićem!


"Verujem da će jednog dana..."


Pojedini mediji objavili su vest da je Svetlana Ražnatović u tajnoj vezi sa kontroverznim biznismenom, Duškom Šarićem, što je izazvalo pravi haos.


Folk zvezda bila je gošća na jednom privatnom slavlju gde se zatekao i Šarić, ali od navodnih priča da su u vezi, ne postoji ništa više od pokušaja da se diskredituje njeno ime.
- Svaku laž koja se napiše o meni isključivo rešavam na sudu i obraćam se institucijama. Ne bih dalje komentarisala i pridavala na značaju takvim pričama - rekla je Ceca i otkrila da li je oguglala na takva pisanja o sebi.

- Iskreno da vam kažem, uvek sam se u životu bavila onim što je istina i onim što nije istina. Sve što izađe, a nema nikakve veze sa mnom, prepustim ljudima koji su zaduženi da pravdu isteraju na pravi način. Odnosno na sudu - Pevačica je otkrila i koliko se zaista isplati traženje istine na sudu.

- Verujem da će jednog dana doći trenutak kada će sve što je senzacionalizam morati da prestane i da će neko zbog takvih stvari morati da odgovara. Niko ne tuži iz materijalnih razloga, već da bi dokazao da se o njemu pišu neistine. Uvek sam se u životu vodila onom rečenicom: “Ne čini drugome, ono što ne bi voleo da tebi neko uradi”.
Izvor(srbija.danas)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.