Oglasi

ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

DVA PIĆA, KONDOMI I ISPUNJENE FANTAZIJE: Pre nego se upustiš u SE*S NA JEDNU NOĆ ovo moraš da znaš!


Možda voliš da eksperimentišeš, a možda samo želiš da izađeš iz svoje zone komfora. Šta god da je u pitanju, ako si se već odlučila da se upustiš u se*s na jednu noć, ove stvari moraš da znaš: 

Drži se pravila od dva dozvoljena pića 

Ako ste jedna od onih osoba koje kokteli naprosto mame, bilo bi znatno bezbednije po tebe da se ograničiš na dva pića. Piće bi trebalo da ti pomogne da se opustiš i ponašaš slobodnije i senzualnije, a ne da se jedva odvučeš do partnerovog stana. Alkohol takođe smanjuje libido, pa će ti biti znatno teže da postigneš orgazam. 


via GIPHY
Ponesi zaštitu 

Osloni se na sebe i budi aktivna 

Pošto se upuštaš u se*sualni odnos sa osobom koju ne poznaješ, male su šanse da će potrefiti šta ti prija iz prvog pokušaja, tako da je najbolje da se sama fokusiraš na postizanje orgazma jer najbolje poznaješ svoje telo. Takođe, zaista nema razloga za stidljivost – kaži jasno i glasno šta te uzbuđuje i šta ti prija. To što uživaš u potpunosti, učiniće i tvog partnera zadovoljnijim. 

Ne plaši se toga da isprobaš nešto novo 

Ako imaš hrabrosti, veza za jednu noć može biti odlična prilika da proširiš svoj seksualni repertoar. Isprobaj novu poziciju, "dirty talk" ili nešto neuobičajeno – šta god bude prijalo tebi i tvom partneru. Ipak, ako ti u bilo kom trenutku nešto bude smetalo, ne ustručavaj se da kažete kako ti ne prija i predloži nešto drugo ili se vrati onom što ste prethodno radili. Žene u vezama za jednu noć obično teže postižu orgazam, pa nemoj razmišljati o tome i vršiti pritisak na sebe. Umesto toga, produži predigru i prepusti se uživanju - najbitnije je da se dobro provodiš.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.