Oglasi

nedjelja, 24. prosinca 2017.

GLEDALI STE NOĆ VEŠTICA? Ovako izgleda glumac iz maske Majka Majersa - i sad se VRAĆA! (FOTO)


"Noć veštica", film iz 1978. majstora horora Džona Karpentera apsolutni je klasik žanra. Nakon originalnog filma, snimljeno je još devet nastavaka, a sada se snima jubilarni, deseti, takozvani "ribut" (vraćanje ili oživljavanje originalnog filma).

Režira ga David Gordon Grin, a uspeo je okupiti dobar deo stare ekipe. Tako će se u glavnoj ulozi naći Džejmi Li Kertis, kao Lori Strod, punih 15 godina nakon njenog poslednjeg pojavljivanja u franšizi, u filmu "Halloween: Resurrection".


Najveća novost je da se osim Kertisove ponovo se vraća i Nik Kesl, originalni lik iza sablasne maske, glumac koji je igrao Majkal Majersa u prvoj "Noći veštica", kojim je ceo serijal počeo. Karpenter se, pak, ne vraća kao režiser, ali će biti izvršni producent i komponovaće muziku za novi film.

On je izjavio da će novi "Halloween" biti pravi rebut, što znači da se neće doticati radnji iz nastavaka koji su usledili nakon originala.

- Film će biti nešto poput alternativne stvarnosti. Nastavlja se tamo gde je originalni film završio, i pravićemo se da se ni jedan od nastavaka nije dogodio. Biće zabavno. Imamo odličnog režisera, a i scenario je odlično napisan. Impresioniran sam - rekao je Karpenter za američke medije.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.