Oglasi

petak, 15. prosinca 2017.

Izgovorite ove TRI REČI i imaćete ZAGARANTOVANO odličan se*s

Nema mesta stidljivosti...


Niko ne može da vam čita misli.

A ako još uvek to očekujete od partnera, onda vas moramo razočarati, jer to jednostavno nije moguće, a to važi i u krevetu.

Drugim rečima, vaš partner ne može samo tako da zna šta vam odgovara, a šta radi pogrešno, pa pravilo broj jedan za zdrav i kvalitetan sek*ualni život glasi ovako: ako partner radi nešto što vam se ne sviđa, ne smete to da prećutite.Upravo zato brojni seksualni terapeuti savetuju kako bi svi trebalo da koriste tri čarobne reči za što kvalitetniji sek*ualni život, a to su: "pokušajmo to ovako".

Pitate se zašto su ove reči čarobne? Zato što pomoću njih nećete morati da trpite nešto što vam se ne sviđa, jer preuzimate konkretnu inicijativu, no ona je u obliku predloga koji neće naljutiti vašeg partnera.

Stručnjaci ističu i kako je za dobar seks ključno seksualno samopouzdanje, a neophodan deo tog samopouzdanja jeste ljubav prema vlastitom telu. - - Morate gledati na sebe kao na sek*ualno biće. Važna je i briga o izgledu kako biste se osećali dobro i zadovoljno. Kada se osećate dobro u vlastitom telu, takav će vam biti i sek*ualni život.

Treća stvar koja je ovde ključna jeste činjenica da morate dobro poznavati svoje telo i znati šta želite do najsitnijeg detalja kako bi vam partner mogao ispuniti sve želje.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.