Oglasi

nedjelja, 24. prosinca 2017.

Muškarci koji VIŠE PRIVLAČE ŽENE izgledaju BAŠ OVAKO!


Istraživanja pokazala...
Često se priča o tome kako bi trebalo da izgleda savršena žena, ali mnogo je teže saznati šta je to što žene privlači kod muškaraca. Dok neki tvrde da je sve u šarmu i karakteru, neka istraživanja su ipak pokazala da žene padaju na tačno određene fizičke karakteristike kod muškaraca. "Business Insider" je došao do osam fizičkih obeležja koje žene traže kod muškaraca.

1. Mišići. Mišićaviji muškarci imaju više seksualnih partnera, pokazalo je istraživanje na UCLA-u. Mišićavost je pokazatelj plodnosti, pa žene u takvim muškarcima vide bolju "priliku" za reprodukciju.

2. Brada. Jedno istraživanje u Australiji je pokazalo da se žene više pale na muškarce koji imaju bradu. Povezuju to sa muževnošću, dominacijom i agresijom.

3. Crvena boja. Muškarci koji nose crveno pre će privući pažnju žene, nego muškarci u nekoj drugoj boji, pokazalo je jedno istraživanje sprovedeno 2010. godine. Crvena boja se još od rimskog doba povezuje sa statusom u društvu, a istraživanja su pokazala i da su žene u crvenom mnogo privlačnije muškarcima.


4. Simetričnost. Istraživanje sprovedeno u Novom Meksiku pokazalo je da žene više privlače muškarci sa simetričnim crtama lica i telom.

5. Snažna čeljust. Isto istraživanje pokazalo je da na mušku vilicu i oblik lica utiče testosteron. Stoga, što je snažnija i definisanija čeljust, to se muškarac ženama čini muževnijim i atraktivnijim.

Raspametite žensku! Tehnikom OSMICE i pozom X dovešćete je do najjačeg ORGAZMA: Vrištaće za JOŠ!

6. Dubok glas. Istraživanje sprovedeno u Aberdinu pokazalo je da se ženama više sviđaju muškarci sa dubljim glasom. Takvi im se više urežu u pamćenje, pokazalo je istraživanje.

7. Oči. Ženama su oči veoma bitne kad procenjuju nekog muškarca, ali čini se da jedan deo očiju na atraktivnost utiče najviše. To je limbalni prsten, odnosno krug oko boje oka. Što je on tamniji, to će ženama muškarac biti privlačniji.

8. Visina. Istraživanje na 4500 muškaraca sprovedeno u Liverpulu pokazalo je da su muškarci bez dece u proseku tri centimetra niži od muškarac koji imaju decu.

IZVOR(SRBIJA.DANAS)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.