Oglasi

srijeda, 20. prosinca 2017.

Muškarci, nauka je otkrila šta privlači najatraktivnije žene


Rezultati nedavnog istraživanja pokazuju da su muškarci koji imaju duži domali prst od kažiprsta privlačniji ženama s oblinama.

Naime, domali prst koji je duži od kažiprsta znači da ste se u materici našli pod naletom muškog hormona testosterona, a to je zaslužno za prave mačo atribute u kasnijem životu. 

Istraživanje Medicinskog fakulteta u Krakovu nije proučavalo samo kakav je to efekat imalo po njih već i kakve su partnerke u životu tražili. 

Takvi muškarci imaju četiri puta veću šansu da završe sa ženom koja ima telo u obliku peščanog sata. Isto tako, žene s oblinama – bujnog poprsja i tankog struka privlače muškarci koji imaju duži domali prst od srednjeg. 

“Takvi muškarci češće su u društvu atraktivnijih i plodnijih žena. Muškarci s dužim domalim prstom bili su četiri puta češće sa ženama koje su imale relativno uzak struk i velike grudi“, rekla je Berenika Kuna, autorka studije koja je dodala da se tokom procene atraktivnosti ženskog tela muškarci najviše fokusiraju na struk i grudi, jer je upravo to ono što im otkiva detalje o reproduktivnom statusu jedne žene.
IZVOR(B.92)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.