Oglasi

utorak, 19. prosinca 2017.

NEVIĐENO: Maloletnik ejakulirao u BAZEN i oplodio 16 ŽENA! Kada je otišao kod lekara rekli su mu da...


Nakon lude zabave na bazenu, desilo se nešto što do sada nismo mogli ni da slutimo.

Šesnaest devojaka koje su prisustvovale žurki, ostale su u drugom stanju samo zbog toga što su se kupale u bazenu!


Zabava na bazenu koja je trebalo da služi za dobar provod, pretvorila se u tako reći incident, nakon što je petnaestogodišnji mladić ejakulirao u bazen u kome su se pomenute devojke kupale. Maloletni Tomi Kulter sa Floride, nesvesno je oplodio 16 devojaka. 

- Srećna sam jer se nisam kupala tog trenutka u bazenu - izjavila je Dalia Dženings, koja je prisustvovala žurki. Ona je, naime tog dana proslavljala svoj petnaesti rođendan, te se zahvaljivala Bogu što je spasio od ove nezgode.

Tomija su nakon incidenta krivili da je on zapravo seksualno uznemiravao sve te devojke i da su tako ostale u drugom stanju, na šta se on branio i govorio da nije kriv. Čak je hteo da ode i kod lekara da dokaže kako do sada nikada nije imao seksualni odnos. A kada su ga pak pitali zašto je "to" uradio i ejakulirao u bazen, nije želeo da otkriva.

Dodao je kako je kroz ovaj scenario postao poznat, te da mu sada svi redom prilaze i čestitaju, iako on svaki put pokušava da im objasni da on nema apsolutno ništa sa tim.

Nakon raznih pregleda, doktori su ustanovili da dečak ima veoma potencijalnu spermu. Time su obrazložili mogući nastanak ove nevolje.

Nakon svega, samo dve devojke zadržale su bebu, dok su ostale abortirale. Smatrali su da je previše rano da se sa 15 godina postane roditelj.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.