Oglasi

četvrtak, 7. prosinca 2017.

Pohlepni muž hteo da ga sahrane sa celom ušteđevinom: Postupak udovice zapanjio sve!Kada su mu lekari saopštili neprijatnu vest, shvatio je da neće poživeti još dugo. Saopštio je svojoj ženi da želi da ga sahrani sa svim novcem koji ima

Ova priča je u isto vreme neverovatna, ali i urnebesna! Jedna udovica je bila na muci kad je trebalo da sahrani muža, poštujući njegovu poslednju želju.
Pokojnik je naporno radio celog života i uštedeo je pozamašnu sumu novca. Svi koji su ga poznavali, znali su da je novac voleo više od svega.

Kada su mu lekari saopštili neprijatnu vest, shvatio je da neće poživeti još dugo. Saopštio je svojoj ženi da želi da ga sahrani sa svim novcem koji ima.


Na dan sahrane, ona je želela da ispoštuje njegovu volju. Pre nego što su kovčeg spustili u zemlju, baka je spustila malu kutiju od cipela na njega.
Kada je jedan od rođaka pitao šta je to, ona je odgovorila da, kao dobra hrišćanka, želi da ispoštuje poslednju želju svog preminulog muža.
Kad je rođak shvatio o čemu se radi, upitao ju je kako je moguće da toliko novca stane u tako malu kutiju. Domišljata baka mu je rekla: "Napisala sam mu ček!
izvor(kurir.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.