Oglasi

ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

Po*no glumicu zlostavljao deda u detinjstvu, nije izdržala pritisak
Kanadska po*no glumica August Ames, pravog imena Mercedes Grabovski, oduzela sebi život vešanjem. Iza nje je bilo teško detinjstvo i dugogodišnja borba s depresijom i bipolarnim poremećajem. Pritisak je bio prejak, a dvadesetrogodišnja devojka sebi je oduzela život.

Život je definitivno nije mazio. 

Poslednjim činom, na najgori način, privukla je pažnju na sebe i svoj život. O sebi je u jednom od poslednjih intervjua rekla: 

"Kada sam bila devojčica se*sualno me je zlostavljao deda. očev otac. Imam jako loš odnos s ocem. Pokušavala sam s njim da razgovaram o svom detinjstvu i o tome kako me deda zlostavljao, ali on mi nije poverovao". 

Traume nije krila, ali nije nailazila na razumevanje. Otac je gledao kao lažljivicu.

Poslednji put su kontaktirali pre nekoliko nedelja. Ona je i dalje tražila očevu zaštitu i razumevanje. "Često sam razmišljala o svemu. Tada bi padala u depresiju i nisam bila sposobna da radim", rekla je. 

August je kao tinejdžerka došla je u kontakt s drogom. 

"Kad sam imala 15 godina radila sam kao dadilja. Otac deteta koje sam čuvala ponudio mi je kokain, ali samo ako se pred njim skinem do kraja. Pristala sam, ali je to sve odavno završeno", rekla je tada. 

Bavila se i manekenstvo, a snimila je više od 250 filmova. Njen suprug Kevin Mor rekao je medijima i da je teško podnela poslednje maltretiranje naTviteru kada je rekla da neće da snima film sa čovekom koji je ranije radio sa homoseksualcima. 

Zamolio je sve da ga razumeju jer je izgubio najbolji i najljubazniju ženu koju je ikad upoznao.
Izvor(superzena.b92.net)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.