Oglasi

petak, 22. prosinca 2017.

Postavio je CILJ da spava sa 100 žena u 100 država: Posetio je Beograd - EVO koja je pala na njega!


Majkl Bernd iz okoline Drezdena imao je 23 godine kada je rešio da sedne u avion i otputuje u Australiju. Tamo je upoznao Brazilku sa kojom je proveo noć, a to iskustvo ga je toliko oduševilo da je odlučio da proputuje stotinu zemalja i u svakoj od njih spava sa bar jednom ženom.


Tako je započela avantura koja je trajala osam godina, a tokom te avanture posetio je i Beograd.


Za tih osam godina doživeo je mnogo toga. Bio je porno-glumac u Španiji, a u Meksiku je završio u zatvoru zbog seksa na javnom mestu. Plivao je sa ajkulama, naučio nekoliko jezika, probao razne droge i napravio brojne tetovaže.

Kako bi mogao da finansira svoja putovanja, radio je razne sezonske poslove, najčešće u restoranima. U Austriji je kuvao za Vladimira Klička i austrijsku fudbalsku reprezentaciju.


Tokom svog putovanja uspeo je da se čak dva puta oženi, jednom da bi dobio vizu za Australiju, drugi put u pijanom stanju u Las Vegasu.

Kad je bio nadomak svog cilja dogodilo se nešto što mu je zauvek promenilo život - upoznao je ljubav svog života, Lisu.


- Upoznao sam je u 90. državi. Bila je puna razumevanja i smatrala je da prvo moram da završim svoj izazov. To sam i učinio, a sad nas dvoje putujemo zajedno - zaključio je Majkl koji je o svojoj avanturi napisao i knjigu.


IZVOR(SRBIJA.DANAS)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.