Oglasi

subota, 23. prosinca 2017.

PRAVILA SI ME MAJMUNOM! Bila si sa Andrijom 26. jula! Kako si JADAN, Slobo! (VIDEO)


Maratonska svađa, nastavak.
Sloba Radanović i njegova supruga Kristina Kija Kockar sinoć su imali prevu bračnu svađu. Slobina ljubavnica, Luna Đogani, je jedno vreme slušala svađu supružnika, a onda se povukla i ostavila ih da se raspravljaju.

U principu, Kija je, kao i više puta do sada, pokušavala da natera Slobu da joj objasni zašto ju je prevario i ponizio pred milionima gledalaca "Zadruge", a on joj je ponavljao da se vrte u krug, i da je to sve ispričana priča.

Ipak, u jednom trenutku je naveo i jedan od mogućih razloga za to. Ili će pre biti da mu je to opravdanje...

- Bitno mi je i to što si mi prećutala 26. jul, kad si bila sa Andrijom. Zasto što sam možda i tad pravljen majmunom - rekao je Sloba, na šta mu je Kija uzvratila da je jadan.

- Ne, ti si jadan! Udaraš na moj moral! Vrlo dobro znaš da te nikad nisam prevarila! - uzvratila je Kija, a onda ga je dotukla, pomenuvši devojku sa kojom se dopisivao:

- Kažeš mi da je to sestra tvog druga, ja nađem poruke, gde ti pišeš da hoćeš da joj svr**vaš po guzi! O čemu ti pričaš? - rekla je Kija.

Sloba je rekao da je i za to bilo povoda, jer je u vreme tih poruka govorila da su samo drugovi i cimeri, a ne muž i žena.

Pogledajte detalj ove svađe na 1:10:45:
 IZVOR(SRBIJA.DANAS)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.