Oglasi

srijeda, 27. prosinca 2017.

PUTIN POSLAO PISMO VUČIĆU: Pogledajte šta mu je sve poručio i poželeo PREDSEDNIK RUSIJE (FOTO)


Predsednik Vučić je zahvalio na pismu


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo-čestitku predsednika Vladimira Putina.

U čestitki se kaže:

"Poštovani gospodine Predsedniče, srdačno Vam čestitam Novu godinu i Božić.  Tokom odlazeće godine rusko-srpski odnosi su nastavili da se dinamično razvijaju. To je u punoj meri potvrdio i naš skorašnji sastanak u Moskvi.  Računam na nastavak zajedničkog rada sa Vama na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti. Želim Vama, Vašoj rodbini i najbližima zdravlje i uspeh, a svim građanima Republike Srbije - mir i blagostanje", navodi se u čestitki ruskog predsednika Putina predsedniku Vučiću. 

Predsednik Vučić je zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Republike Srbije prilikom posete Moskvi. Srpski predsednik i ruski ambasador su razmotrili rezultate posete i ocenili da je bila od velikog značaja za dalji razvoj svestrane saradnje dveju zemalja.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.