Oglasi

nedjelja, 10. prosinca 2017.

Ruskom Popaju preti AMPUTACIJA ruku zbog ubrizgavanja OPASNIH HEMIKALIJA: No, njega to ne brine (VIDEO)


Rus Kiril Terešin zbog svojih ogromnih bicepsa dobio je nadimak ruski Popaj, ali sada mu je zbog toga ugroženo zdravlje, piše britanski Mirror.

Kiril svoje mišiće povećava ubrizgavajući direktno u njih kombinaciju hemikalija koju sam pravi kod kuće, a koja je bazirana na "Synthol" ulju, popularnom među nekim bodibilderima. Iako su na mišićima ovog 21-godišnjaka već vidljive promene boje uzrokovane opasnim hemikalijama, on ne odustaje od ubrizgavanja supstance zbog koje mu mišići izgledaju neprirodno ogromno
- To se neće dogoditi odmah, ali vrlo verovatno će morati da amputira ruke u budućnosti - kaže doktor Evgeni Lilin. - Čak i da sad prestane da ubrizgava supstancu, njegovo telo neće moći da je izlučiti sledećih pet do sedam godina - tvrdi on.

Ovom bivšem vojniku upozorenja lekara ne znače ništa. On tvrdi da sve to radi zbog Instagram slave. Cilj mu je da skupi milion pratilaca da, kako kaže, ne bi morao više da radi.

- Volim da me ljudi priznaju - kaže on i dodaje da je uštedeo koristeći "domaću" smesu jer je na nju potrošio oko 4.000 rubalja, dok bi na pravo Synthol ulje potrošio 400.000 rubalja.
Izvor(srbija.danas)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.