Oglasi

nedjelja, 10. prosinca 2017.

SLOBO, PUKAO SI! Izdao Kiju, jadao se Luni, a SAD? Njih dve kao drugarice! Kija, ČUVAJ SE! (VIDEO)


Otkako je Kristina Kija Kockar ušla u "Zadrugu", svi su se pitali šta će to značiti za njenog muža Slobu Radanovića i njegovu ljubavnicu Lunu Đogani, kao i kakav će odnos oni imati. Iako su praktično suparnice, Kija i Luna nisu imale veće sukobe, a čak su počele i da se ponašaju kao prave drugarice. To je i danas bio slučaj.

Možda je tome i kumovalo Slobino ponašanje od sinoć, kada je pokušao da se opravda pred Kijom, zbog toga što je pričao o njihovom seksualnom životu

Kako god bilo, nakon što je sinoć plakala i imala raspravu sa Slobom zbog svega što je izneto o njihovom odnosu, Kija je danas malo bolje volje, te je otišla u frizerski salon, koji im Veliki šef otvara svake nedelje. Ona je jedno vreme sedela pored Lune, njih dve su ćaskale kao prave prijateljice kad odu zajedno kod fizera.

Luna je čak pokazala saosećanje zbog pitanja novinara koje je izbacilo Kiju iz takta . Nije baš delovala iskreno, ali se potrudila... Kija bi ipak trebalo da se čuva "prijateljica" koje otimaju muževe. Pogledajte: 
 Izvor(srbija.danas)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.