Oglasi

subota, 30. prosinca 2017.

SODOMA I GOMORA! Otišla je na odmor i stan ostavila cimeru, a kada je policija provalila unutra...


Sabrina Tobler (30) (*kako su je novinari nazvali jer je htela ostati anonimna) otišla je iz Ciriha tri meseca na Havaje. Kaže da se htela odmoriti, a stan u kojem živi je iznajmila.

- Iznajmila sam ga Nemcu koji je ostavljao vrlo ozbiljan utisak - kaže Sabrina. Ali, izgleda da ju je i utisak prevario, jer je muškarac u stanu napravio ilegalni bordel. 


- Nazvao me policajac i rekao mi što se događa - tvrdi Sabrina.

Na internetu se pojavilo više prostitutki koje na njenoj adresi nude svoje usluge. Objavile su i oglase u kojima navode da "nude zabavu" i pozivaju klijente da ih posete u navedenom stanu. Iako je policija u stanu već bila, prostitutke i dalje u njemu pružaju svoje usluge. 

- Osećam se bespomoćno, nalazim se doslovno u raju, ali moje misli su stalno u Švajcarskoj. Bez obzira što radim stalno mislim o svom stanu i svojim stvarima. Izgubila sam svoj dom, moram pronaći novi stan - kaže očajna Sabrina.

Policija kaže kako su muškarca upozorili da bez odobrenja vodi bordel, ali da se tu radi o prekršaju koji se kažnjava novčanom kaznom. Ipak, naglašavaju da je istraga i dalje u toku, piše švajcarski Blick.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.