Oglasi

ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

Spavala je sa preko 100 oženjenih muškaraca: Žene me proklinju, a treba da mi zahvale


Britanka Gvenet Li ima 47 godina, a godinama je radila kao finansijski konsultant. Od smrti muža, pre deset godina, ona je promenila zanimanje: počela je da spava sa oženjenim muškarcima kako bi sprečila razvode.
Kako kaže, za deset godina je spavala sa više od 100 muškarca koji su bili oženjeni. 

I dok bi je neki proklinjali i krivili zbog toga, Gvenet kaže da bi zapravo žene trebalo da joj budu zahvalne. 

"Mnogo ljudi me proklinje i vređa ali ja smatram da radim pravu stvar jer zapravo održavam te brakove u životu. Toliko je brakova u krizi, naročito kod sredovečnih parova sa decom. Kad ste u braku 15 godina, a tu su i deca i svakodnevni stresovi, teško je održati strast. Kod žena naročito želja za seksom u tim slučajevima nestaje, a muškarcima i dalje fali. Oni ne žele razvod, ali ne žele ni da žive bez seksa i tu na scenu stupam ja", objasnila je ona.
Gvenet je potom napomenula da većina prevarenih žena je svesno da se njihovi muževi viđaju sa njom, ali se "rado sprave da ne znaju, jer vide da im brak cveta". 

Potom, ona je za "Dejli mejl" otkrila da je idealno rešenje jer muškarcu može da pruži sve. Od izlazaka, seksa i druženja, i to bez opasnosti da će dođi na kućni prag i pretiti da razotkrije aferu.
"Ja samo želim zabavu i seks, kao i ti muškarci. Uostalom, kada spavate sa nekim drugim, osvežavate brak. To važi i za mušku i za žensku prevaru", komentariše Gvenet. 

Ona je na kraju kazala da su neke njene veze trajale godinama, a većinu klijenata je pronašla na specijalizovanim sajtovima za dejting sa uspešnim poslovnim ljudima.
Nekada je to podrazumevalo da Gvenet otputuje na drugi kraj sveta kako bi se videla sa zainteresovanim klijentom. 

Što se tiče privatnog života, Li kaže da uspeva da istovremeno održava i vezu posao. U slučaju da joj se muškarac veoma dopadne, spremna je da se odrekne klijenata.

Izvor(superzena.b92.net)
Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.