Oglasi

utorak, 12. prosinca 2017.

"TRAGIČNO! GROZNO JE ZVUČALO" Žestoke reči Jelene Karleuše za Cecu Ražnatović - USRED PROGRAMA!


Jelena Karleuša opet je potkačila Cecu Ražnatović, i to zbog načina na koji je otpevala pesmu „Jadna ti je moja moć“.

Pevačica je u „Zvezdama Granda“ rekla da je zgrožena kako je njena starija koleginica akcentovala pojedine reči na početku numere i takvo pevanje nazvala katastrofalnim. Ona se najpre ostrvila na kandidatkinju, misleći da je ona pogrešno izvela pesmu.

- Ne znam kako u originalu pesme ide akcentovanje, ali ovo večeras je bilo tragično. To „zarekla, porekla“ pogrešno je akcentovano. Ne znam gde si to čula - zapitala se JK.
Kada su joj Ana Bekuta i Marija Šerifović objasnile da je Ceca u originalu tako otpevala pesmu, ona se još više zgrozila.

- Tako je snimljeno?! Znači, ona je s pogrešnim akcentom snimila pesme?! Onda izvini, nisi ti kriva, tako si čula. Grozno je zvučalo - poručila je „mala od skandala“.
I u nastavku emisije tema je bila - Ceca. Kada je jedna učesnica otpevala čak dve njene pesme, Saša Popović se našalio s Viki Miljković da je glasala za takmičarku jer joj je Ceca kuma, a Mira Škorić i Bekuta jer su Ražnatovićkine drugarice. JK je brže-bolje dobacila komentar na račun svoje suparnice.

- Sve smo mi Cecine drugarice - rekla je Jelena ironično.
Saša je savetovao kandidatkinju da izabere Karleušine numere za takmičenje, a JK je imala spremnu opasku:

- Moje pesme su ipak malo teže za pevanje!

Izvor(srbija.danas)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.