Oglasi

ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

UKLETA LUTKA UNIŠTAVA ŽIVOTE... Porodica preživljava pakao


Strašno...
Porodica iz Perua tvrdi da ih sedam godina teroriše lutka. Porodica Nunjez tvrdi da su svedočili različitim paranormalnim aktivnostima plavokose lutke imena Sarita. Ivon Nunjez, majka troje dece, kaže kako su lutku dobili na dar od nećakie koja je u međuvremenu umrla. Porodica tvrdi da su se čudne stvari počele dešavati nakon što je nećakinja umrla.
- Nismo se jednostavno mogli naterati da se rešimo lutke jer nam je ona jedina uspomena na pokojnu nećaku - kaže Ivon.  

Lutka, kada se stisne dugme moli Oče naš. Porodica tvrdi da je lutka, nakon smrti devojke počela moliti sama od sebe, bez da bi iko pritisnuo dugme. Tvrde i da su je nekoliko puta pre spavanja ostavili u jednom uglu doma, ali bi ju ujutro našli na stolu, kauču ili nekom drugom mestu. Tvrde i da se deca ujutro bude s modricama i ogrebotinama koje im je, uvereni su, nanela "opsednuta" lutka.  Endži Nunjez tvrdi da je nekoliko puta čula neobične zvuke, osetila neobičnu prisutnost u svojoj sobi i videla senke po mraku.

 - Svaku noć mi se čini kao da me neto iz ugla gleda - tvrdi Endži. Kaže kako se ona i njena tri brata žele rešiti lutke, ali njihova majka to ne želi.  Majka je pak odlučila pozvati ženu koja razgovara s anđelima. Ona im je rekla da oseća prisutnost u kući, a veruje se da je to nećaka koja je umrla u jednoj od soba. Da li je žena uspela oterati duhove nije poznato, piše OddityCentral

IZVOR(srbija.danas)



Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.