Oglasi

četvrtak, 21. prosinca 2017.

VAŠA DRAGA NEĆE S*KS? Saznajte koji bi mogli da budu razlozi za to!


Evo rešenja!
Ukoliko vaša devojka ili supruga izbegava da ima se*s sa vama, to ume da bude vrlo frustrirajuće. Ali, pre nego što se naljutite, potrudite se da otkrijete zbog čega je to tako. Ovo su neki od najčešćih razloga. Ako uspete da nađete rešenje, eto vrele akcije!Možda je nezadovoljna vašim odnosom. Za mnoge žene, seksualna želja je direktno u vezi sa emotivnim odnosom koji ima sa vama. Ako je žena nezadovoljna brakom ili vezom u kojoj se nalazi. Zbog toga je veoma važno da razgovarate otvoreno i pokušate da ustanovite u čemu je, zapravo, problem.

Možda joj je seks postao bolan. Uz godine dolazi mudrost ali i problemi u spavaćoj sobi. Ako je seks bolan ili neprijatan za vašu ženu ili devojku, ima smisla što vas odbija. I žene i muškarci doživljavaju fizičke i hormonske fluktuacije, a kod žena mogu uticati na se*sualni nagon, na promene u vaginalnoj vlažnosti, zbog čega se*s može postati bolan.

Možda ste je zapostavili. Se*s je mnogo više od se*sa. To je poljubac za dobro jutro, to je lepa poruku tokom dana, to je povremeno iznenađenje u vidu jednog cveta, ili: "Draga, ja ću te odmeniti danas u kuhinji". Da li to u vašoj vezi postoji?

Možda je vaš seks postao dosadan. I o tome morate da razgovarate. To je jedini lek. Otvoreno, bez rukavica i stida. Pitajte svoju voljenu šta bi volela da doživi u seksu, o čemu mašta, koje su njene fantazije... i budote spremni da ispunite barem deo toga. Nekada je dovoljno da samo promenite "scenu", upalite sveće, dodate neku lepu muziku, napunite kadu...


IZVOR(SRBIJA.DANAS)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.