Oglasi

subota, 9. prosinca 2017.

ZADRUGAR OTKRIO VELIKU TAJNU - Nisam mogao da verujem...SVE je priznao, KOŠTAĆE GA ŽIVOTA! (VIDEO)


Rekao je šta misli.
Od samogu ulaska Ane Korać u najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" Marko Janjušević je izrazio simpatije prema ovoj mladoj Ivanjičanki. Ali kako je on oženjen čovek i nije mogao ništa preduzeti po tom pitanju morao se zadovoljiti samo njenim pristustvom u društvu.
Sinoć je u toku igre istine Bora Santana uputio Janjušu pitanje, koja devojka je osvojila njegovo srce Ana Korać ili Sara Reljić. 

- Đevojku koju sam zavoleo pre nego što je došla Ana je bila Sara, ja nisam nikad krio simpatije i emocije, zato što mi je draga bila - priznao je Janjuš.
- A maženje sa Sarom - dobacivala je Maca Diskrecija.
- Ja se nijednog momenta nisam mazio sa Sarom, ja sam se već zakleo u to, ja neću više da ponavljam. Više sam se mazio sa Sanjom nego sa Sarom. 

- Iskreno mi prija da bilo koju đevojku zagrlim ili pomazim ne iz razloga da bi imao odnos sa njom, već zato što mi prija. Kad je ušla Ana zbližio sam se sa njom, počeo sam da se družim sa njom. A u koga sam zaljubljen, u Anu, u Anu. Đevojka mi toliko prija, nisam mogao da verujem da mi prija. Ona zna kakvo mišljenje ja imam o njoj i ona o meni.  

- Nakon završene igre Janjuš je objasnio da je sve ono što je rekao za stolom bila samo šala, iako to mnogi zadrugari nisu tako razumeli. 

Izvor(srbija.danas)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.