Oglasi

nedjelja, 24. prosinca 2017.

ŽIVI ŽIVOT U STRAHU: Rada se BRINE za zdravlje najbližeg! I zato je donela OVU odluku!


Rada Manojlović uskoro dobija nove cimere. Pevačica je odlučila da svog oca Radeta i maćehu Suzanu iz Četereža preseli u Beograd kako bi se lakše brinula o njima.

Folkerkin tata u poslednje vreme ima problem sa pritiskom, pa ona želi da joj bude stalno pred očima dok mu ne bude bolje. Zbog toga će u narednom periodu biti u njenom stanu.

- Rada je veoma zabrinuta zbog Radetovog zdravlja. Pritisak mu stalno varira, pa često oseća nesvesticu i malaksalost. Iako u porodičnoj kući u selu imaju sve što je potrebno za novi život, ona ga je zamolila da sa svojom suprugom dođe kod nje i da tu provedu zimu. Rade se na prvu bunio i nije pristao na Radin predlog jer tvrdi da je zdrav kao dren, ali ona je bila uporna i insistirala na tome. Maćeha joj je pomogla da ga nagovori i na kraju su uspele - otkriva izvor i dodaje da je folkerka već pripremila sobu za Radeta i Suzanu.


- Sve je spremno samo treba da dođu. Trebalo bi da Božić svi provedu u Četerešu, pa će nakon praznika doći u Beograd. Rada će oca odvesti u privatnu kliniku da mu odrade sve analize - kaže folkerkin prijatelj.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.