Oglasi

ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Da li muškarci zaista žele se*s utroje?


Pitali smo obične, prosečne muškarce koliko ih zaista privlači ideja o se*su utroje, za koju se najčešće veruje da je mnogim muškarcima neostvareni san, i da li je to verovanje samo jedna od mnogih zabluda koje vladaju o preferencijama jače polovine.
"Za mene je se*s nešto jako intimno i nikakva treća osoba ne dolazi u obzir ni pod razno", Ivan(27). 

"Pristao bih na se*s utroje, ali samo pod uslovom da je diskrecija zagarantovana i kada bih mogao da budem siguran da taj čin ne bi uništio dotadašnje odnose", Dušan(25). 

"S obzirom da sam u vezi, seks u troje definitivno ne dolazi u obzir. Možda da sam solo, ali to je jedno veliko možda", Miodrag(28). 

"Pristao bih na seks utroje da sam Hudini i da mogu da nestanem nakon seksa", Milan(27). 

"Naravno da bih pristao na se*s utroje, samo moraju da budu dve žene i ja, uz obavezan dogovor da nema ljutnje bilo kog partnera", Nenad(26). 

"Iako je to klasična fantazija svih ljudi, pristao bih samo ako to moja devojka baš želi. I naravno, ako je ta treća osoba žensko", Stefan(27). 

"U jednoj fazi braka sam predložio ženi da imamo trojku. Ali ideju nisam do kraja razradio, pa je propala. Delovalo je zanimljivo ja sa dve devojke, ali kada sam pomislio na obrnutu situaciju, želudac me zaboleo. Ipak, nisam ja za to", Mirko(41). 

"Slušao sam o tome od onih koji su probali. Mislim da će to za mene uvek biti fantazija za koju ne bih voleo da se ispuni", Igor(39).
IZVOR(Superzena.b92.net)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.