Oglasi

nedjelja, 21. siječnja 2018.

VJECNO PITANJE: Da li ZELI DA IMA NESTO SA VAMA ili Vas zavlaci?

Da li vas zavlači ili zaista želi ozbiljnu vezu sa vama? Svaki znak ima svoj stil zavlačenja, a vi proverite da li primećujete signale kod svog partnera.
* Ovan će uraditi sve da izbegne razgovor o tome kuda vodi vaša veza, zato što je njega praktično nemoguće uvesti u brak. Izbegavaće tu temu do maksimuma, a vama ostaje da se ili pomirite sa tim ili da prosto raskinete.* Bik će stalno govoriti da u ovom trenutku nije spreman za ozbiljnu vezu, a kada vi to prihvatite i rešite da nađete drugog moliće za novu šansu i tako u krug.


* Blizanac na prvi pogled izgleda kao frajer iz snova - stalno zove, šalje romantične poruke, uvek je spreman da izađe u provod sa vašim društvom sa kojim se odlično slaže, ali to je sve samo privid, jer on to sve radi samo da bi napravio tampon zonu između sebe i vas.Rakovi deluju kao pravi materijal za brak jer uvek govore o svojim osećanjima, ali ni slučajno ne mislite da se on tako otvara jer ste vi ona prava. Rak želi da o svojim osećanjima priča uvek, svuda i sa svima koji žele da ga saslušaju.


Lav će vas opčiniti i oboriti s nogu. Mislićete da ste jedina osoba u njegovom univerzumu, ali imajte na umu da Lav tako šarmira bukvalno svakog jer mu je neophodno da uvek ima rezervu ako stvari sa vama pođu neželjenim tokom.


* Devica je uvek tu za vas, sa kojim god problemom da mu se obratite...sve dok je taj problem lako rešiv. Ako ga pitate da vam pomogne sa bilo kakvim ozbiljnijim problemom, nestaće u vidu lastinog repa.
* Vaga ostavlja utisak da je materijal za ozbiljnu vezu jer će vas odmah predstaviti svima u svom okruženju. Međutim, u njihovom svetu to uopšte nije znak da planira nešto ozbiljnije.


* Kada Škorpija reši da vas zavede, uradiće sve da se transformiše u ono što vi želite. Ako pročita da želite ozbiljnu vezu, praviće se da i on to želi, ali znajte da to uglavnom nema veze sa istinom.


* Strelac vas neće ni zavlačiti - on je prosto frajer kome je samo do zabave. Na prvi spomen ozbiljnijih tema, bežaće od vas glavom bez obzira.


* Jarac, kao i Strelac, ne zavlači. Ako je pažljiv prema vama i ako se viđate već neko vreme, on sigurno i govori o braku i ozbiljno ga planira. Ako ga ne spominje, znajte da će uskoro raskinuti.* Vodoliija Sa njim nikada nećete znati na čemu ste - u jednom trenutku će najozbiljnije planirati spisak gostiju za venčanje, a sutradan će vas izbegavati. Možda se trgne ako mu pripretite raskidom, ali znajte da će uskoro nastaviti sa takvim ponašanjem.


* Ribe su u suštini dobre duše i nikada vas ne bi zavlačili namerno, što ne znači da to ne rade. Kada požele da raskinu, neće nikada skupiti hrabrosti da vam to i kažu pa će se veza pretvoriti u gnjavažu dok konačno ne ukapirate šta zapravo on želi.


Izvor: Zena.blic.rs

Direktan link:

https://zena.blic.rs/astro/horoskop-otkriva-da-li-misli-ozbiljno-sa-vama-na-lava-ne-racunajte-a-riba-se-posebno/6nrmg3d

Foto: PrintskrinNema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.