Oglasi

ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

LJUBAVNI DETOKS: Evo zašto je pametno da se ODREKNEŠ sek*a na 30 dana!


Se*s je u većini slučajeva vrlo zdrav i koristan za organizam.

Međutim, ni u čemu ne treba preterivati, pa tako i u njemu.

Ova žena je imala se*s BAŠ SVAKI dan tokom CELE godine, evo kakve su posledice!

 Doktori su objavili nekoliko razloga zašto je dobro da od vođenja ljubavi, pauziraš mesec dana.


"Se* Detox" je naslov knjige Iana Kernera, u kojoj preporučuje detoksikaciju od seksa u cilju obnove odnosa, revitalizacije intimnosti i podmlađivanja ljubavnog života. Se*sualni detoks je pogodan za parove kako bi ste se uželeli svog partnera i uneli malo zanimljivosti i promena u vašim životima.


Preispitivanje vašeg odnosa

Ponekad smo tako duboko prepušteni odnosima sa partnerom, da ne vidimo ništa osim toga. Ne primećujemo šta može postati štetno za pojedinca ili za vezu. U to doba, dobro je napraviti se*sualni detoks, sa kojim osvežavamo odnos i se*s. Kada ostavimo se*s na neko vreme, možemo saznati koji su problemi u odnosu i gde ti problemi stvarno leže. Problemi koji se odnose direktno na se*s mogu se takođe rešiti.


Ian Kerner u svojoj knjizi pravi tridesetodnevni plan za se*s detoks. Za svaki dan planirana je aktivnost, kao što je čitanje, gledanje starih fotografija, vežbi za disanje... Sve ovo on koristi da biste saznali šta je u stvari vaš mentalni obrazac idealizovanog partnera i se*sualnih ili erotskih aktivnosti. Deo knjige je takođe posvećen dnevnicima, upitnicima i raznim vežbama. Biće vam zanimljivo.


Naučite da uživate u ljubavi

Sa dobrovoljnim odbacivanjem seksa na 30 dana, trebalo bi da se stekne saznanje o tome šta se stvarno dešava sa nama u spavaćoj sobi, kako to utiče na odnos i obrnuto. Jedan od glavnih rezultata je da naučimo da cenimo partnera svaki dan, a sa njim i se*s i ljubav - svakog dana ponovo, i da ne uzimamo ove stvari zdravo za gotovo.


IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.