Oglasi

ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

Muž je zaspao, a žena mu je njegovim prstom otključala mobilni: ON JE ZAVRŠIO PRETUČEN, A ONA U POLICIJI!


U današnje vreme, uz pomoć interneta i društvenih mreža, nema lakše stvari nego prevariti partnera. A ujedno nema lakše stvari nego razotkriti ga.

O tome svedoči najnoviji slučaj o kojem ovih dana bruje svetski mediji. Jedna radoznala supruga je u avionu od Dohe do Balija iskoristila priliku kada je njen suprug dremnuo, pa je njegovim prstom otključala njegov brižljivo čuvan mobilni telefon od kog se nikada ne odvaja. Ubrzo je shvatila i zašto - tek što je ušla u poruke, odmah je našla dokaze o prevari i počela da tuče muža

Stjuardese su pokušavale da je dozovu pameti, ali ga je žena uporno udarala svime što joj je palo pod ruku, čak i tuđim ručnim prtljagom. Na kraju su morali da prisilno slete u Čenaj, u Indiji, zbog pomahnitale prevarene žene. Tu je policija ispratila bračni par iz aviona.


Mediji već dva dana izveštavaju o tome, a s druge strane planete dolazi nam slična situacija.

Upoznajte Erin, manekenku iz Kalifornije. Zbog egzotičnog izgleda i savršene figure, inboksi na svim društvenim mrežama su puni poruka od muškaraca. Dobar deo njih je zauzet, a Erin povremeno ženama tih "srećnika" javi čime im se bave izabranici.

Jedan muškarac joj je tako ispod slike ostavio komentar da ima lepe grudi. Erin je odmah slikala tu poruku i prosledila je njegovoj devojci.

- Vidi šta ti radi muškarac - pisalo je.

- Nije on više moj muškarac, hvala na dojavi - glasio je odgovor devojke.

A nije prećutao ni sam “gospodin”, pa je uskoro i sam poslao poruku Erin.

- Šta ti zamišljaš da si, policija za ljubavne veze? - poslao joj je on, a Erin je sve to postavila na svoj tviter profil, gde se povela burna polemika na temu da li više varaju muškarci ili žene.

Rezultat je, kao i vekovima unazad, nepoznat, ali sada su makar svi upoznati sa činjenicom koliko je danas lakše nego ikada razotkriti preljubnike. Zato, pazite kome šta pišete. Ili još bolje - nemojte da varate!

IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.