Oglasi

petak, 5. siječnja 2018.

Obelodanjen ŠOKANTAN oglas za upoznavanje: Javila se GOMILA LJUDI, evo šta su tražili!

Neverovatne poruke

 

Internet je olakšao mnoge stvari u našim životima, a jedna od njih je i upoznavanje sa drugim ljudima radi potencijalne veze ili se*sa. Danas postoji bezbroj internet stranica za upoznavanje, ali i onih na kojima se traži samo se*s.

U želji da sazna šta se nudi na tim stranicama, jedan novinar napravio je profil na jednoj od njih kako bi u Bosni video šta sve ljudi traže.

Nakon popunjavanja 50-ak pitanja koja će olakšati ostalim korisnicima da shvate o “kakvoj se osobi radi”, kakva su mu interesovanja i ostalo, počela je prava avantura.


Samo što je napraviljen profil – muškarac, 30 godina, heteroseksualan, traži devojke istih godina – javilo se nekoliko korisnika s pitanjima: “Jesi li za se*s”, “Čime raspolažeš”, “Hoćeš li mi poslati fotografije” i sličnim.

Zatrpan inboks za nekoliko minuta provedenih na stranici! Nakon prvobitnog šoka, krenula je potragu za eventualnom partnerkom.
 
 

Desetine poruka, ali sve poput onih prvobitnih. “Gde si, šta radiš, jesi li u Sarajevu” i sličnih. S profila “milenamila” iz Banjaluke stigla je i konkretna poruka.

– Evo ovako. Igraćemo isključivo po mojim pravilima. Ako misliš drugačije, ne javljaj se više… Uplatićeš 50 evra unapred, i još 100 evra ponesi sa sobom. Ja vozim, svojim autom, nemaš pravo da znaš gde idemo, nećeš imati priliku ni da vidiš put kojim idemo. Tek kada dođemo, imaćeš priliku da radiš šta želiš. U pitanju je vikendica u zabačenom selu u BiH, ima bazen, i potpuno je sređena. Subota i nedelja, nema kamera, mobilnih telefona, nema ni signala. Dva dana uživanja za 150 evra, ne možeš ni da zamisliš šta ćeš sve doživeti. U povratku ista procedura, moji saradnici će osigurati sve oko logistike. Ako se posle toga ponovo javiš, ideš na ignore. Ako mi se svidi s tobom, javiću ti se sama. Ako ti se javim sama, ne treba ti više novac ni za šta. Ponećeš samo par flaša dobrog vina. Ako ne prihvataš, nemoj da odgovaraš na poruku, ako napišeš bilo šta osim „prihvatam“, ideš na ignore – napisala je „milenamila“.

Transvestit iz Zagreba

U moru raznih profila, ponuda se*sualnih usluga, veliki je broj i transvestita. Jedna od ponuda bila je od transvestita iz Zagreba.

– Hej miki, Zagreb – kvatrić. Pružam vrhunsku opuštajuću – erotsku masažu na stolu za masažu i sa finim uljima plus se*s, fetiši. Susret 200 kuna – pisalo je u ponudi.

Nakon što je nastavljena komunikacija, pitajući kad može, „milenamila“ je zabranila pristup svom profilu i, kao što je i pripretila, stavila na ignore.


Dođi sam

Tražeći korisnike iz Sarajeva, sledeći zanimljiv razgovor bio je kada je “Majabl” tražila fotografije i ponudila šifru galerije svojih fotografija na stranici.

– Možemo se naći, živim na Malti, dođi sam, ako želiš – napisala je, između ostalog.

Činjenica da za kreiranje profila na jednoj ovakvoj stranici ne trebaju nikakve potvrde da ste punoletni, s pravom mogu zabrinuti i roditelje, koji ne vode računa šta deca rade kada su onlajn.
izvor(srbija.danas)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.