Oglasi

petak, 5. siječnja 2018.

Sat SEK*A 150 evra, pola sata 100: Potresna ISPOVEST PROSTITUTKE iz Beograd

 Marina je 2009. godine ušla u svet prostitucije


Bojan Mladenović (45) iz Stare Baške, Zoran Žic (44) iz Punta, Željko Kovačević (46) iz Krka, Josip Lukić (42) iz Rijeke i Nenad Kovačević (39) iz Stare Baške, optužen je za vođenje noćnog kluba Route 69 u Plovaniji u Hrvatskoj, gde su se tokom 2009. godine prostituisale devojke iz inostranstva.


Jedna od njih bila je i Marina iz Beograda, koja je u svom iskazu otkrila detalje njihovog “posla”.

– Sat seksa naplaćivale smo 150 evra, pola sata je koštalo 100 evra. Kad bi gost stigao taksijem, tarifa je bila 20 evra viša. Dogovor je bio da gost mora da plati dva koktela, to je bilo ukupno oko 20 evra, a onda se moglo u sobu. Poželjno je bilo da se pre naruči što više pića koja su bila skupa – kazala je Marina iz Beograda koja je u Hrvatsku stigla u julu 2009. godine.
Devojke su u istrazi izjavljivale da je to bio i svingerski klub, a da je sav novac naplaćen za se*s ostajao kod njih.

Mladenović je u svojoj obrani, kao i ostali optuženi, odbacio optužbe tvrdeći, da se klub bavio ugostiteljstvom, a da su se plesačice i dame za zabavu bavile i prostitucijom u svom angažmanu, bez njihovog uticaja. Glavna rasprava u sudskom procesu je završena, ostala je samo presuda u postupku na osnovu optužnice USKOK-a koja petoricu okrivljenih tereti da su bili članovi grupe koja je otvorila, vodila i radila u organizaciji kluba u kojoj su se prostituisale devojke.

izvor(srbija.danas)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.