Oglasi

subota, 6. siječnja 2018.

TERAO IH NA ORALNI SE*S I SILOVAO! Volite njegove filmove, a u stvari je NAKAZA! (VIDEO)

Sve manijak do manijaka.Čak četiri žene optužuju slavnog režisera i scenaristu, oskarovca Pola Hegisa, za seksualno zlostavljanje, piše The Associated Press.

Protiv režisera već je ranije podnesena jedna tužba za silovanje, a upravo je to podstaklo još tri žene da se jave sa svojim pričama. Jedna od njih tvrdi da ju je slavni režiser prisilio da ga oralno zadovolji, a zatim ju je silovao.

Druga tvrdi da joj je Hegis, prije nego što je uspela da pobegne, rekao: "Moram biti u tebi". 


Hegisov odbacio je sve optužbe i rekao da "Hegis nikoga nije silovao". I ranije su odbacivali prvu tužbu koju je protiv oskarovca podnela publicistkinja Hali Brist. Oskarovac je na sudu tvrdio da je od njega pokušala da izvuče devet miliona dolara "da optužbe nestanu". Ona tvrdi da ju je silovao 31. januara 2013. godine.

Hegis je osvojio Oscara za film "Fatalna nesreća", a radio je i scenario za film Klinta Istvuda "Devojka od milion dolara". Hegis je radio i niz drugih scenarija za veoma popularne filmove, poput onih iz serijala o Džemsu Bondu - "Kazino rojal" i "Zrno utehe". 

Podsećamo, u 2017. godini za seksualno zlostavljanje optuženi su producent Harvi Vajnstin, komičar Luis C.K., iluzionista Dejvid Blejn, glumci Džon Travolta, Kevin Spejsi...
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.