Oglasi

četvrtak, 18. siječnja 2018.

TRAUMA! Spopala me u redu ispred WC-a da me POLJUBI! A onda težak PREKRŠAJ! DISKVALIFIKACIJA?! (VIDEO)


Nemanja Đerić Đekson je protekle noći, dok je čekao red za kupatilo, imao jedan zanimljiv razgovor sa Dragicom Janičić. Ukućanka je imala želju da ga poljubi dok je on na sasvim kulturan način pokušavao da se odmakne od nje. Kako je bilo vidno da je Đekson još uvek pod utiskom, on je Kristini Kockar, Marku Miljkoviću i Filipu Đukiću ispričao do detalja sve o napadu koji je doživeo od strane zaljubljene ukućanke:

- Ma riba me napadala da je poljubim, ja hteo da je sklonim, bio sam u fazonu: Dragice, smaraš me. Ma to je bila katastrofa, ja sam doživeo traumu. A ona je sedela i čekala da Nadežda ode u toalet da bi ostala sama sa mnom ovde - ispričao je Đekson.

Ukućani koji su bili prisutni nisu mogli da poveruju šta im je Đekson sve ispričao, a onda je dodao sledeće:

- Ona bre kao gleda u šolju. Rekla mi da vidi nekog koga sam ja razočarao, a taj neko me čeka napolju. A riba, fazon, čitala intervjue spolja. Tako da sam sve informacije saznao iz šolje - objasnio je Đekson, a kako je poznato, prenošenje informacija iz spoljnog sveta u kuću strogo je zabranjeno, pa je samo pitanje da li će produkcija kazniti, ili možda čak diskvalifikovati pričljivu Dragicu.

Kroz smeh, Kija je takođe prokomentarisala da je njoj videla u šolji kako će imati dvoje dece. Đekson je bio i više nego iskren dok je pričao o Dragici, a kako se ova situacija odigrala pogledajte u linku ispod.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.