Oglasi

srijeda, 24. siječnja 2018.

(VIDEO) BINICEV SESTRIC ISPITAN: " Volim Cecu i Veljka. NISAM IM JA PRETIO

SRBIJA
Kruševljanin Predrag Kostić kaže da je neko otvorio nalog s njegovom fotografijom i preko njega uputio brutalne uvrede i pretnje pevačici i njenom sinu

Predrag Kostić iz Kruševca, sestrić bivšeg fudbalera Dragiše Binića, tvrdi da nije preko Fejsbuka izneo uvrede i pretnje na račun pevačice Svetlane Cece Ražnatović i njenog sina Veljka.


Kako tvrdi za Kurir, neko je otvorio profil s njegovom slikom i prezimenom Ranković, pokušavajući da mu naudi.

- Nisam spavao cele noći. Jesam sestrić Dragiše Binića, ali nisam ništa pisao. Bio bih najveći bolesnik da sam tako nešto uradio, Cecu i Veljka ne poznajem, ali nemam ništa protiv njih, a ujaka volim i poštujem - tvrdi za Kurir Binićev sestrić.

Nema ni kompjuter


On sumnja da dve osobe, koje je ranije prijavio policiji i protiv njih podneo krivične prijave, na ovaj način pokušavaju da mu se osvete.

- Sve sam rekao i policiji na saslušanju. Objasnio sam im da ja to nisam pisao, kompjuter nemam, niti telefon na kojem bih mogao da ga koristim. Moj mobilni je star 20 godina, a Fejsbuk sam poslednji put koristio u junu - objašnjava Kostić.


Podsetimo, preteća poruka pevačici i njenom sinu objavljena je na Fejsbuku. Uz fotografiju na kojoj je Ceca sa sinom na pomenu Željku Ražnatoviću Arkanu, s profila sa Kostićevom slikom aludira se na „novo paljenje sveća“ i ubistvo Veljka.

- Povedi računa! Veljko neće moći da računa na obezbeđenje sledeći put kad krene na Kopaonik, neće moći da ga sačuva - piše u statusu koji se pojavio na internetu, a koji je objavila osoba s fotografijom Binićevog sestrića.


Zbog toga što mu neko smešta, kako tvrdi ovaj Kruševljanin, nije spavao cele noći, a narušeni su mu i porodični odnosi.Problematična prošlost


- Živim u maloj sredini, nikad ništa protiv Cece i Veljka ne bih uradio, a kamoli protiv mog ujaka. Pa moj ujak i Ceca su kumovi, a njega poštujem. Da sam tako nešto rekao ili napisao, ne bi mi bio problem da to i kažem, ali nisam. Ne sporim da u mladosti jesam bio problematičan, istina je, ali od ovoga ništa nije tačno - objašnjava Kostić i dodaje:

- Niti ja imam bilo kakvu ekipu, nemam nikoga, niti imam bilo kakve veze s Kopaonikom. A o transferu fudbalera i suđenju ujaku ništa ne znam.
Više lažnih profila


Sestrić Dragiše Binića kaže da posle svega što mu se dogodilo nikad više u životu neće ni pomisliti na društvene mreže.

- Nije prvi put da neko otvara profile s mojim likom. I sada ima više naloga koji nisu moji. Ova moja fotografija je iz 2013. godine. Neko mi je dobro ovo namestio 


Izvor: Kurir.rs

Direktan link:

http://www.kurir.rs/crna-hronika/2981743/binicev-sestric-saslusan-zbog-pretnji-pevacici-ne-mrzim-cecu-i-veljka-neko-mi-je-sve-napakovao

Foto: PrintskrinNema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.