Oglasi

nedjelja, 25. veljače 2018.

Bila sam striptizeta i studentkinja: Ovo je moj život i u njemu nema ničeg čudnog (VIDEO)


Usvakom poslu, pa i u ovom, morate tačno znati dokle ste spremni da idete


Ema živi u Sidneju. Kako kaže, bavi se poslom iz mašte, ali tu njenu maštu porodica i prijatelji nikada nisu odobravali. Ona je čuvena striptizeta i nastupa pod imenom Suzi Q. I to ništa ne bi bilo čudno da Ema nije oduvek bila odlična učenica i savršen student, ali želela je da se bavi striptizom. I tačka.
Monstruozno: Roditelji zlostavljali bebu od mesec i po dana, mališan ostao bez obe noge
Sa 17 Ema je bila sasvim obična tinejdžerka. Ali tada joj je već bilo jasno da ne želi običan život. Želi da njeni dani budu ispunjeni uzbuđenjem i da ne liče na dane njenih prijatelja i rođaka. Ona je maštala da postane striptizeta. Dok je spremala ispite, skupljala je hrabrost da kupi novi grudnjak i pletenice i otisne se u okrug crvene svetlosti u Sidneju.

- Uvek sam želela da probam da se skinem i želela sam i svoj stan - rekla je Ema.


Kada je prvi put zaigrala striptiz u jednom klubu, bila je jako nervozna, našla se među toliko devojaka, koje su prema njenim rečima bile tako lepe i zgodne. Ipak, vrlo brzo je shvatila da nema razloge za tremu, jer se našla među prijatnim i divnim ljudima.


I tako, sa 17 Ema je postala učenica koja se bavi striptizom. Dugo je žonglirala između striptiza i učenja za budućeg PR-a. Njeni prijatelji i porodica je nisu podržavali, ali je ona, uprkos tome skupila hrabrost i odlučila da živi svoj san.
Zato je i napisala knjigu "The Stripper next door", kako bi pokazala svima, da je ona ista kao i drugi ljudi, i da je to čime se bavi, ne čini čudakinjom i razvratnicom.

Posle toliko godina u striptizu, shvatila je da je to ono čime želi da se bavi. Ema ističe da morate postaviti granice usvakom poslu, pa i u ovom, da tačno znate dokle ste spremni da idete.


Ona objašnjava da su obe njene ličnosti Suzi Q i Ema, deo nje, ali da su one međusobno različite. Suzi je slobodna i ekstrovertna, a Ema je mirna i povučena. Porodica i prijatelji konačno su prihvatili to čime se Ema bavi, jer su shvatili da zna da postavi granice.  Osim ozbiljnog novca i sigurnosti, ovaj posao joj je doneo i pravu ljubav. Emin partner Tobi je isntruktor plesa sa kojim je uvežbavala tačke, i već neko vreme su zajedno.

Da li u Eminom slučaju zaista važi poslovica sreća prati hrabre?
izvor(srbija.danas)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.