Oglasi

srijeda, 21. veljače 2018.

Šutanovac KLEVETAMA prikuplja glasove! Usledio OŠTAR odgovor naprednjaka: Neka objasni odakle mu MILIONI na računuNe bira sredstva kako bi došao do vlasti

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da ljudi okupljeni oko liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" veruju da će građani na izborima, bez obzira na to koliko god se kandidat za gradonačelnika liste "Da oslobodimo Beograd" Dragan Šutanovac trudio da ih diskredituje svojim lažima, između politike mržnje i politike budućnosti i razvoja, izabrati politiku koja razvija Beograd.


Bastać opleo po PROTIVKANDIDATIMA: Radulovića nazvao PSIHOM, ali tu se nije zaustavio
Povodom poruke Šutanovca koji je ranije danas uputio zaposlenima u Gradskoj upravi da nikada više neće biti primoravani da skupljaju kapilarne glasove ili statiraju na skupovima SNS, već će biti ono što i treba da budu – "čuvari Beograda", beogradski odbor SNS je ocenio kao skandalozno da Šutanovac govori o transparentnosti, jer je "na nelegalan način stekao svoj velelepni vračarski pašnjak, vredan 1,5 miliona evra".

- Beograđani se i dalje pitaju kada će Šutanovac, umesto laži i manipulacije, transparentno da kaže i objasni odakle mu 300 hiljada evra na računu - naveo je u saopštenju gradski odbor SNS.

Drago mi je da živim na dnu mora: Jeremić se istripovao da je Sunđer Bob (VIDEO)

Podsetimo, lokalni izbori u glavnom gradu Srbije biće održani 4. marta 2018. godine, a Gradska izborna komisija proglasila je 24 izborne liste.
IZVOR(SRBIJA.DANAS)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.