Oglasi

ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

LJUBAV NA INTERNETU: Zaljubili su se preko društvene mreže, a onda su saznali nešto neverovatno


Kada je nakon nekoliko poruka shvatio ko bi mogla da bude devojka s kojom se dopisuje prekinuo je s njom kontakt na nekoliko dana
U potrazi za partnerom mnogi se okreću upoznavanju preko interneta kako bi i tamo pokušali da nađu nekoga s kim dele zajedničke interese. Ipak ono što su o sebi otkrili Holanđani Erik de Vries i Džozefin Egberts nakon što su se zaljubili bilo je ipak malo previše.


Naime, 24-godišnjak i 22-godišnjakinja upoznali su se preko Tinder-a i nekoliko dana su razmenjivali "škakljive" poruke sve dok nisu otkrili za njih šokantnu istinu - da su davno razdvojeni brat i sestra.Njihovi roditelji razveli su se 1999. godine i umesto da podele starateljstvo, svako je sa sobom poveo jedno od dvoje zajedničke dece pa se tako Erik s ocem i bratom blizancem odselio u Belgiju, a Džozefin je ostala u Holandiji.

via GIPHYErik se zbog školovanja vratio u Holandiju i tada je na Tinderu naleteo na svoju sestru. "Kada sam prvi put pregledao njen profil sve mi je bilo jasno. Da budem iskren, o tome nisam razmišljao poslednjih godina jer smo brat i ja nakon mnogo neuspeha odustali od potrage za sestrom" - rekao je Erik.Kada je nakon nekoliko poruka shvatio da bi mu devojka s kojom se dopisuje mogla biti sestra, prekinuo je kontakt na nekoliko dana. Ipak, bio je previše znatiželjan pa joj se javio i izložio joj svoje sumnje. Ispričali su jedno drugom svoju prošlost, od razvoda roditelja, davno izgubljene braće i ubrzo su bili sigurni da su u rodu.
izvor(kurir.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.