Oglasi

subota, 3. ožujka 2018.

RAZNORAZNI INTERNET OGLASI PARAVAN ZA PROSTITUCIJU


Internet je danas bukvalno zatrpan raznim oglasima u kojim zgodne devojke traže muškarce za dopisivanje,upoznavanje i još mnogo toga.Ekupa našeg sajta rešila je malo ozbiljnije istražiti taj fenomen i registrovali smo se na nekoliko sajtova za upoznavanje.
Uglavnom sve se vtrilo oko raznih vrućih pitanja ili bar raznih erotskih aluzija,sve je bilo prepuno raznoraznih lažnih profila koji su nas zapitkivali ovo i ono.
Međutim u moru tih lažnih profila i pitanja,naleteli smo na nekoliko orginalnih ženskih profila.koji su nam počeli nuditi raznorazne usluge,
Usluge su bile svakakvih namena i vrsta,neke devojke otvoreno su nas pozivale na se*ualna druženja.naravno uz našu naknadu,dok su neke nudile razne usluge masaža i slično dakle opet aludirajući na specialne masaže sa posebnim završetcima itd.
Registrovali smo se na desetak raznih websajtova da testiramo ovo i zaista se uverili da sve vrti oko jedne stvari.
Dakle rezultat naše analize je da se morate čuvati kada stupate s nekim u kontakt putem interneta i biti jako obazrivi kada dajete svoje podatke nekoj nepoznatoj osobi jer uvek postoji šansa da se baš iza tog profila krije neki prevarant ili osoba spremna na sve samo da dođe do neke materijalne koristi
S.K.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.